Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

Bastard (Po, 21. 5. 2012 - 18:05)

Dobrý den autorovi stránek,sorr za sprosté koment,ale přepadli mě dvě bytosti a tak shoot,pap,šat po třetí.. Komplet. Dál sem si myslel,že mi píšou moji známí tak sem jim začal nadávat(my se takhle někdy normálně bavíme tim že se hrotíme,ze srandy se perem a tak) takže sem straikoval komenty klasicky bastard stylem,ale doneslo se mi že to nakonec známí nepíšou a tak sorr za nadávky. Mimochodem co to mělo bejt to napadení mé přes koment,ještě jednou a nahlásim to! :-) Ty to stránky jsou na téma dívka Olga Hepnarová.jestly někdo chce kazit mír na str. O.H.a hrotit,tak to delej jinde třeba rep nebo wrestling stranky,nebo jdi nekoho hrotit na ulici... @Bastard. Dál na téma Olga H. rád: vážení ... (O.H. Warning psaní redakci)

bastrard (So, 19. 5. 2012 - 20:05)

jéé,lidi písou,sory nezajma ale mluv neva mi.pisnu az zas zitra, jdu ven. A to amoc : a uklidnito nebo ti .. Sem starsi(35) tak jako tak mam vetsi amoky,nebo dal sis amok mix nuz a furt nezabáslej.hmmm. Ale napis kdyztak,bavis me taky 'vypad z role,co to ma bejt,za to nemuzes. A dik za pozitiv koment to mi take neva. Tak zatim. Bastard Rules.

amoc (So, 19. 5. 2012 - 20:05)

- nebyl jsem si puvodne...myslím, že se jen předvádí a teď vypadl z role :)

Ale je to celke (So, 19. 5. 2012 - 20:05)

koukám, že nesneseš...- nebyl jsem si puvodne jisty, zda to neni naprosty psychotik, ale vypada to, ze na invektivu je schopen reagovat podstatne souvisleji, nez kdyz zde strika svoje verbalni ukoje bez jakekoli odezvy. Kazdopadne zvlastni, co vsechno za posahane, zmagorene kreatury nese povrch teto planety...

amoc (So, 19. 5. 2012 - 19:05)

uklidni to,nebo ti...koukám, že nesneseš kritiku. A jestli ty píšeš k tématu, tak to z toho tvého textu není poznat. Ale hlavně, že se vykecáš

bastard (So, 19. 5. 2012 - 19:05)

uklidni to,nebo ti jebne,mrtvičko.piš jen téma Olga Hepnarová téma.chi,chi nemužeš z těch osmnácti komentů,nedáš ani dva takový,tak nebreč a piš dál na stranky,máš legrační mentalitu,takovou komoušskou,nejsi důchodce nebo pozustaly po těch robouranejch po Olze? Gramatiko.. Tak ty si učitel českýho jazyka z komunismu a pojebal ses z mého moderního ,jedinečného cz slengu.tak čau ty svobodo projevu a pisni zas,chutná ti to dole koukám.chi,chi@

Za brutalni zna (So, 19. 5. 2012 - 19:05)

tak to si ale myslíš jen...ceske gramatiky, interpunkce, pravopisu a slovni zasoby, jakoz i za zverejnovani psychotickych pa-textu nefunkcne zaplevelenych spoustou zbytecnych, vpravde parazitnich pismenek a specialnich znaku, by mely spravne padat stejne tvrde tresty jako za znasilneni zeny - ty hnusny vedlejsi produkte svobody projevu!

bastard-dirty (So, 19. 5. 2012 - 16:05)

tak to si ale myslíš jen ty,mrtvičko,a ještě něco pisneš,nebo to je celá tvoje slovní zásoba. Jo a nerozbreč se paviánku že píšu chyby.. Pusink mi tam dole,ty rád.

S tim opicim sl (So, 19. 5. 2012 - 15:05)

dobrou noc,podlf data je čas...- vyjadrujes se tu jako nejaky cesko-anglicky humpanzee.

bastard-dirty (So, 19. 5. 2012 - 01:05)

dobrou noc,podlf data je čas na další jedna koment,a take že je se mnou známí a vzkazuje že rád taky O.H. A 'sajtny' Bastard:(?). (sajtny jsou bočnice u korby za kabinou,ze strany je páka..)murda .(?)dál mě u Olga Hepnarová zaujalo a díky za přečtení O.H.dopis (real rukopis ofocenek,(hmm) .dál mě(ssss)Fascinuje v O.H. Případu (thanks že mě furt nemažeš to autor.@)to jak ji 'M.D.psal dopisy a říkal'chtějí abych na tebe zapoměl,blázni co to po mě chtějí-M.D.dopis proO.H.pha) nebo také když stojíš u Olgy Hepnarové tak že ti je líto že není svět jaky by do detailu chtěla.je tím znát nečisto rasy lidí v dané době.dnes by to měla jiné. Douf že ten M.D.Neni Zní ňák off. Kamarád také vzkazuje že taky rád jak Olga.H.měĺa ve vraku TrABanta nejen obal (asi TABatěrku)ale i jiné věci jako je zmíněná hračka která se tedy libi kamo a me také a ta hračka je myslím lebka z nainstalovanejma blinkrama)'(?)hmm tak to vzkazuje.dál mám čtyři foto z O.H.kamoš nic jen viděl.(?) jestly má někdo více fotek,napiš. Dál (sss like money)dál ale to by si nevěřil a smál by ses,takovy sh*t je moc mystik. Možná by seto týkalo O.H. @) víš podle skutečného náboženstwí ty co..ale ty bisitmi nevěřil.zrovna z takovydle názorem sem byl vcera u videb o ufo a ten typek říkal že nic Air force neprozradí,že by se je jí a jejim letcům vysmívaly. Komentovalyto bezboznym opičim slengem 'néémáme co skrýývat..fake face mix koment. Ja bych to řekl o sobe a dalsich bytostech,ale ty mi pak nevěřîš.@)

bastard-dirty (Pá, 18. 5. 2012 - 23:05)

dobry večír @autorovi a ctenařům stránek.Dlouho sem nepsal,budu již psát jen jednu koment,nechci se tu roZLejzat. Dál k případu Olga Hepnarová se mi líbí knihy o OLZE HEPNAROVÉ.(U soudu komoušci by ztoho moc neměly radost).co se tyče new film jako je treba hvězdná pěchota(usa scifi,murda) tak to takové filmy beru,nebo obzvlášť au'tenticke záběry,to je ok. Ale film o Olze Hepnarove nevím jestly ok.lepší dokument a tak si myslim(fanatic do REAL)ale je pravda ze je to velká pocta OlzeH. Sem zvědawej kdo bude černobílou Olgu Hepnarovou hrát,myslim že vim.@bastard. dál ještě sem si nedočetl ostatní koment,ale zdá se že semi všechny pozitiv na OLGU H. Libí,negativní ne!@ rád: !nó já sem hned poznala že to je nastrčená policistka na mě.(O.H.na cele třidi svoji zajmavou mentalitou spolubydlící kolem sebe) dá se určitě podotknout (obzvlášť od bastarda') že tam 'Olina byla nejsilnějši bytost@ a nic by jí tam už nic v konfliktu na hotelu nedalo a zarespekt by svoji existenci znova obzvlášť po vychutnaní si jejího aktu(řev ze super dívky na obec pha'kousek od rodnyho místa) zdá se že jako mě kdysi olgu posililo to z minulosti(třeba u ní opařany nymfa dívky ve sprchách)u mě ovšem né tolik a hned bastard beck knockout a vyhazov z.. Dál se zdá a rád,, že OlGA Hepnarova po jeji zkušenosti v OP. Již dodržela svůj vnitřní slib a nedala nikomu šanci k dalším ůtokům. Jeji exekuce z planety je už brána(aspoň pro mě)jako démon mučedník za svoji věc a HRDOST.

Bastard -Rep Bl (St, 16. 5. 2012 - 20:05)

beng,beng,pap,pap,pap, yeah shoot(čti šat-střelba),rád+ Olga H. Se věnovala i (krom ix různých zajmavych zálib)cvičení v pistoL 0 střelbě..(já také,pap do uhlí terče.) ano je tomu dopravdy tak že má Olga na kontě i toto zajmavé a tvrdé hobby. (respekt)

Bastard -Rep Bl (St, 16. 5. 2012 - 00:05)

ja mam co delat'moc rychlej,moc rep,koment na stranky,rad this Stranka(PAtnacty Koment)thanks' dal koment na tema OlGa H. 0 je Ten ze podle mé(smoke vision,god)mentality se mi zdá(nebo Ze by RíL) ze nekdo z pribuznych(blizkych pribuznych OlGY Hepnarovy) je mr. pantharey.(protoze dokument a tak) nebo je 0 to nejaky fanatic jako ja do O.H. V tom pripade (rad Oprava pou0ziju sluzebni vůz)Fuck na stranky a nehraj si na facebooku Na! Olgu ,olGO!:-))))Bastard wins'Brutalit ted.(?). Dal se mi ale doOPravdy zda ze je to nekdo z O.H. Příbuznych.W TOM Případě 0 fuck na phantarey neplati a REsPpekt! A Top stranky(moc dokumentů1) dal jestly si nekdo mysly ze je bastard psycho,yes,like this. Ty co nemaji Radi O.H.pripad' . tv(f)uj den.

Bastard -Rep Bl (Út, 15. 5. 2012 - 23:05)

Dobry Wecír,hlasi se vam Mr.Bastard. Stale nekdo na stranky a a me nikdo nepise,to ale neva protoze tak jako tak nekdo v budoucnu pisene koment a tak jako tak dost 'internetaku'cte tyto zajmave stranky(aspon co já vím ruzne po znamich)a tak.dal me k OLGA HEPNAROVE divce a pripadu Fascinuje to jak si mlada divka dokazala poradit ze zivotem poradit az tak ze ji nic neschazelo plus jako kazdy znas bonus zajmavosti jako svoje fáro, ,nebo(supa) 'dik rodicum za auto,plus push'- naucit se ridit 0 (rídit.murda :-) a jeste k tomu!mít takovy Intelekt,ze se naucila řídit dokonale hned(na poprvy zkousky) a take intelekt 0 toho typu ze po té auto prodala a vrátila peníz svým rodičům.

bastard-normal (Po, 14. 5. 2012 - 22:05)

ja osobne neznam 'M.D. A ani sem snim nikdy nemluvil,ale má Nekdo email na nej?koupim.napis sem'hezka str.'bastard

Bastard (Po, 14. 5. 2012 - 20:05)

to autor. Last message,chyba,spravne(energy na twe koment o..)thanks. Dal k pripadu Olga Hepnarova thanks 'D koment za lirik o tom kdo je Winifer. Bastard magie:rad Olga H. Jak Rikala 'no ja sem Winiferova Duch (duse) a spachala sem atentat v tele Olgy. (?)bastard:muze to znamenat ve spiritualnim vyznamu jen jednu (:-) vec!

bastard men (Po, 14. 5. 2012 - 20:05)

diky autorovi@za stranky a diky za mozne koment k pripadu O.H.P.s. Bastard umi byt i pozitiv. Jestly vadi ze moc koment,pisni pod muj koment a ja bez urazky omezim svoji energy na twoji 0 tve koment stranky. Bastard:like Olgy Hepnarove dopisy z Z poliz hotelu. .bastard:rad to ze ji poliz nekde mimo lidi(ktere Nemela rada:-) nosily jidlo do cely i presto ze pushit to the limit A smeck tela farem. Skank wisse.

bastard-dirty (Po, 14. 5. 2012 - 19:05)

Hate(nenavidim)divku jmenem Míla. (neznam)(skoda),chi.(?) tato Divka pry kdysi dala facku O.H. (fuuj ta spina,jak si to mohla dovolit,tfuj.NIFE(nuz) .nevadi Mi M.D. NICE (hezke) a myslim si ze by snim Olga Hepnarova byla jen kamaradka..

bastard-dirty (Po, 14. 5. 2012 - 19:05)

ano!,krom jinych,sem se take byl podivat na miste,kde Olga H. 0 (Hepnarova):-)) spachala zly atentat na obec pha.(sympaticke)

bastard (Po, 14. 5. 2012 - 19:05)

kamos mi daval divne otazky po precteni meho koment o O.H.a tak.odpovedel sem mu a odpovim to i sem. Takze ne nebyl sem 0 nikdy v byte O.Hepnarove.Co se tyce moje cisla na ruzne lidi ( k i zajmave lidi)tak tyto cisla nikomu nereknu ani neprodam. 0 (diky za pochopeni'secret) dalsi otazka jeste znela po otazce o Byte.byla co mam stou konvikstskou kde se Olga Hepnarova 0 narodila(myslim) tak sem mu odpovedel ze sem se tam jen 0 byl kouknout(+natocit na fon)na tu ulici(+okoli)zahlíd sem i 0 chodbu kdyz nekdo vchazel kdyz sem stal u vchodu a daval si 0 cigo(..) videl sem i druhou stranu baraku a okoli az pres hezky 0 park u ulice vzadu az ke Karlov Mostu(minuta pesky od konvikt) .Hezka oblast,libi ostatne jako kazdemu z pha. +perfect Misto na mladí(od narození)pro O.Hepnarovou.Respekt.

Reklama

Přidat komentář