Reklama

Doktoři a sestry - oblečení - komentáře

qqq (So, 25. 6. 2011 - 14:06)

Pokud je tu nejaka sestricka...i to biti tam dostanes :DDDD

Návštěvník (So, 25. 6. 2011 - 13:06)

Je tu nějaká sestřička z...Pokud je tu nejaka sestricka z psychiatrie, tak prosim, aby Milovi u nich na oddeleni zaridila pekny pokoj s vyhledem do zahrady. Jeho uchylka zacina byt pekne nebezpecna. Zatim se jen vtira ke specialistum a simuluje, aby si mohl prohlizet sestry, cimz zabira misto vazne nemocnym pacientum. Ale co kdyz mu bude jedna sestra v ordinaci malo a zatouzi po vice sestrach na oddeleni v nemocnici? Vrhne se pod auto a tim ohrozi zivoty dalsich lidi. Navrhuji zavrit na psychiatrii rovnou a udrzovat pod lekama proti sexualni touze. + Vstup sester na jeho pokoj jen pod ochranou zrizence.

Milo, az si pro tebe prijedou, niceho se neboj. Bude tam spooousta sestricek, a krasnych!!!

Míla (So, 25. 6. 2011 - 13:06)

Je tu nějaká sestřička z psychiatrie?

Rád bych si hrál na pacienta a sestru, která ho ztrestá bitím tyčkou od kytek.

Hezký den,

M.

Míla (So, 25. 6. 2011 - 12:06)

Oprava: Odcházím.

Omlouvám se za chybu.

M.

Míla (So, 25. 6. 2011 - 12:06)

mílo, napiš taky nějakou...Pár minut před koncem pracovní doby zaklepu na ordinaci, kde dělá sestřičku Alena. Právě poklízí nějaké nástroje, zahledí se na mě a milým hlasem poví: "Přejete si? Pan doktor už odešel." Prohlédnu si ji od hlavy až k patě a řeknu: "Jsem Míla a přišel jsem za Vámi, Alenko. Rád bych Vás poznal." Alena uvaří kávu a posadí se na roh vyšetřovacího stolu. Sedne si tak, že zahlédnu lem jejích krajkových samodržících punčoch, což mne velice vzruší. Přistoupím blíž k ní, přes nos mne pohladí její jemná vůně. Odvážím se jí dotknout... "Velice Vám to v pracovním sluší, Alenko. Ale jsme u lékaře, nechtěla byste si odložit?" Neodpovídá a mlčení si vyložím jako souhlas... Pomalu jí stáhnu šaty... Má na sobě jen sexy bílé prádlo a k tomu ty punčošky. Navíc si rozpustí vlasy, ach... Už to nemohu vydržet, svlékám jí podprsenku, líbám její ňadra a hladím jí po těle. "Někdo by mohl přijít," rozkošně se zlobí, ale přesto mě svléká... I já jí zbavuji posledního kousku oblečení... Posadím ji na vyšetřovací stůl a jemně do ní zasunu svou chloubu. Evidentně se jí to líbí, krásně vzdychá... Společně vyvrcholíme. "Děkuji Vám, sestřičko, za příjemnou léčbu," řeknu uctivě, posbírám své svršky a ocházím......

raketka (So, 25. 6. 2011 - 11:06)

mílo, napiš taky nějakou pornopovídku

abc (So, 25. 6. 2011 - 10:06)

Míla je taky úchyl, tak se teď cítí jako mezi svými.

Alena (So, 25. 6. 2011 - 09:06)

Hezky napsáno..otázkou...Lidi, jste normální? Myslíte, že jsem magor, který bude zrovna sem, zvracet své sexuální fantazie? Tady opavdu nemá cenu vést diskusi o čemkoli. Skončí to u úchylů. Nemohli byste vypadnout a založit si svou diskusi. Už to nikoho nebaví.

Míla (So, 25. 6. 2011 - 05:06)

Mílo... Představuji si, že...Hezky napsáno..otázkou ovšem je, zda si Alena dodala odvahy..či zda jí někdo zcizil nick ..

Hezký den,

Míla

Alena (So, 25. 6. 2011 - 05:06)

Mílo... Představuji si, že...Tento příspěvek jsem nepsala a vyprošuji si, aby si někdo bral do huby můj nick. Když jsi takový velký spisovatel, tak najdi odvahu a podepiš se. Jako slušný člověk.
Jako povídka obstojný průměr, ale patří do jiné rubriky.

Alena (So, 25. 6. 2011 - 00:06)

Mílo... Představuji si, že jsem sama v ordinaci, pracovní doba se chýlí ke konci. V tom někdo zaklepe. Vstoupíš Ty. Zahledím se do Tvých krásných očí a zeptám se: "Přejete si? Pan doktor už odešel." Sametovým hlasem odpovíš: "Jsem Míla a přišel jsem za Vámi, Alenko. Rád bych Vás poznal." Uvařím nám tedy kávu, sednu si laškovně na roh vyšetřovacího lehátka s nohou přes nohu. Zahlédneš krajkový lem mých punčoch a zajiskří ti oči. Po chvíli přistoupíš ke mně, ucítíš mou vůni a jemně mi přejedeš po šatech: "Velice Vám to v pracovním sluší, Alenko. Ale jsme u lékaře, nechtěla byste si odložit?" Můj pohled do očí si vyložíš jako výzvu a přetáhneš mi šaty přes hlavu. Stojím před tebou jen v bílém krajkovém prádle a punčochách. Rozpustím si vlasy... Přitáhneš mě k sobě a rozepneš mi podprsenku. Začneš líbat má pevná ňadra, hladit mě po břiše a přes kalhotky. "Někdo by mohl přijít," odstrkuji tě. Touha je však silnější, sundavám ti košili, pak i kalhoty. Stojíš přede mnou jen v sexy boxerkách a já obdivuji tvou vypracovanou postavu. Položíš mi ruce na boky a pomalu mi svlékneš kalhotky. Opřeš mě o roh vyšetřovacího stolu, svlékneš si boxerky a pomalu do mě vnikneš. Pak začneš silněji přirážet a tlumíš mé vzdechy, mohl by přece někdo přijít... Prožijeme krásný společný orgasmus. "Děkuji Vám, sestřičko, za příjemnou léčbu," usměješ se na mě. Oblékneš se a než se vzpamatuji, zaklapnou za tebou dveře...

J (Pá, 24. 6. 2011 - 20:06)

Rádoby vtipný návrh Aleny...Vy asi moc smyslu pro humor nemáte, že?

Návštěvník (Pá, 24. 6. 2011 - 18:06)

Rádoby vtipný návrh Aleny bych předělal takto: nejvíce by se ušetřilo, kdyby se nepsalo vůbec, že, Mílo?

. (Pá, 24. 6. 2011 - 18:06)

A., t. j. o. p.

Alena (Pá, 24. 6. 2011 - 18:06)

co je to psyciatr a MUD.?

Pacient to dělá dobře. Používá zkratky a ušetří spoustu písmen. No, je to tak, stát je zadlužen a šetřit se musí.
Co kdybychom psali těsnopisem.Ušetřili bychom a byla by sranda.

Pamětník (Pá, 24. 6. 2011 - 18:06)

Teď už je mi to jasné. Od někoho, kdo není schopný pochopit smysl 4 vět kvůli 2 překlepům v nich obsažených, nemohu očekávat, že bude schopný pochopit pravidla pravopisu.

w (Pá, 24. 6. 2011 - 17:06)

Velikost písmene na začátku věty nemění smysl věty a každý jí rozumí i tak.

Pacient (Pá, 24. 6. 2011 - 17:06)

co je to psyciatr a MUD.?A jaké písmeno se píše na začátku věty?

w (Pá, 24. 6. 2011 - 17:06)

Pražským primátorem byl...co je to psyciatr a MUD.?

Pacient (Pá, 24. 6. 2011 - 16:06)

Pražským primátorem byl donedávna MUDr. Bém - psyciatr. A bylo to na hlavu.
Nyní je pražským primátorem MUD. Svoboda - gynekolog. Raději ani nedomýšlím, na co je to teď.

Reklama

Přidat komentář