Reklama

Silvova metoda jóga nebo reiki?

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 17:03)

V Danskem institutu pro vyzkum rakoviny v Kodani

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 16:03)

a v jakem oboru pracujete vedce ? Ze Vam plateji aby to nevyslo? A to se nechate platit?

vedec (Po, 12. 3. 2007 - 15:03)

Jakkoli maly vzorek , ktery prokaze problem je signifikantni a muze kdykoli znovu nastat. Jakkoli velky vzorek , ktery jej neprokaze znamena: meril jsem spatne
za jinych podminek
neco jineho
ma to jeste dalsi zavislosti , ale jednou to nastalo ,takze to hrozi kdykoli,dokud neprijdu na dalsi parametry
zaplatili mi , aby to nevyslo
zaver: jednou to vyslo,je to nebezpecne
dale to stokrat nevyslo , je to rizikove, kdyz to jednou vyslo , je to nebezpecne.

normalni pristup , vedecky .( vsude krome GSM )

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 13:03)

byl tam GSM, tedy zrejme 900 MHz

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 13:03)

No dobre, ale pokud existuje jakysi vliv na potkana, uz nelze rict se 100% jistotou, ze clovek je vuci mikrovlnam imunni.

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

...jiste potkani jsou bezni, ale spis srovnani dospivajici potkan rovna se dospivajici clovek je trochu pritazene za vlasy. Prece jen nejsme potkani. Taky ted nevim, zda ta frekvence co do nich prali odpovida mobilum ci cemu, ted si to nepamatuju.

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 11:03)

Tak delat pokusy na zviratech je bezny postup, nebo ne ???

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 08:03)

Jo... az budu mit chvili, tak mu napisu, jestli s tim pokracovali nebo jak to slo dal. Je to dost stary a meli docela maly vzorky...zajimavy by bylo, jestli to treba zopakovali s vetsim vzorkem nebo co s tim delali dal...Jinak on tam cituje i sam sebe a vyzkumy ktere vubec tamty zase nepotvrzuji. Delal to na potkanech a to srovnani dospivajici potkan rovna se dospivajici clovek je ponekud zvlastni ukrok. Ale hlavne je zajimave, ze ani jeho prace nejsou jednoznacne. Proto by mne zajimalo, jak to slo dal.jestli dosel k nejakemu jednoznacnemi zaveru za kterym si stoji. Jo a jestli to publikoval v neajkym slusnym casopise...

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 08:03)

co ten Salford ??

Návštěvník (Po, 12. 3. 2007 - 08:03)

Bylo by dobre uvest presnou citaci, protoze takhle nevime,kde je tech 12 kongeneru a ten text nedava smysl. Proto je dobre uvest zdroj, protoze si pak muzeme precist cely text..asi jste ten text odnekud vytrhl ...Ze by zrovna predatori? To by bylo zajimave vedet, jak zrovna do predatoru...pokud vim, tak to bylo z natiranych zlabu pro dobytek...jinak plno veci je nebezpecnych- auta, spalovny, pouzivani pocitacu- protoze odpad z nich nejde dobre zpracovat, turistika, v podstate cela lidska civilizace je nebezpecna jak sobe tak prirode. Kaceni pralesu...vse.Jeden let letadla znici take silene moc....Temelin..proste vse..

pro neznale (Ne, 11. 3. 2007 - 21:03)

Polychlorované bifenyly se začaly masově používat ve 30. letech v USA a odtud se pomalu rozšířily do celého světa. Používaly se jako běžná aditiva v barvách, lacích, hydraulických zařízeních, či teplonosných médiích.
V 60. letech se však začaly objevovat náznaky, že tyto látky nejsou tak neškodné, jak se myslelo. Ačkoliv se původně vůbec nepředpokládalo, že by někdy mohly proniknout do potravního řetězce, byly stále častěji diagnostikovány v tkáních organismů, zejména pak u predátorů na vrcholu řetězce, ale také v mléce a mase krav, koz a dalších podobných živočichů. Ukázalo se také, že u výše zmíněných 12 kongenerů existují významné negativní účinky na organismy.

ZASE TO ŠÍLENÝ 30-LETÝ ZPOŽDĚNÍ !!!

pro broskwicku (Ne, 11. 3. 2007 - 18:03)

Takova mala reklama, ze ??? :-)))
U nas na ruzku v nasi vinarnicce je taky fajn :-)))

Brosqička (Ne, 11. 3. 2007 - 11:03)

Každému vyhovuje něco jiného, někomu jóga někomu Reiki, někomu obojí. Já ze své vlastní zkušenosti mohu doporučit směr cesty, se kterým jsem se setkala v meditačním centru v Lažánkách... pokud hledáte žít opravdovým životem, plným lásky, tamní cesta vás k němu dovede. Prohlédněte si stránky:www.reiki-cchikung.cz ,
www.tantra-joga.cz ,
festival.tantra-joga.cz ,
www.sugama.cz ,

Návštěvník (Ne, 11. 3. 2007 - 08:03)

ad mleko - mleko je kontaminovane a nezdrave? Prisel jste na to jak? Cim je kontaminovane a proc je nezdrave? Jo a na te onkologii se muzem octnout Vy i ja, 30 procent lidi nejmene, ale ja chodim na preventivni prohlidky..a nerikam, jdete se s medicinou vycpat, protoze vim, ze nakonec mi pomuze stejne medicina a ne nejaky sarlatan..
ad original mrknu na to, diky
ad melete - co je Vam do toho, co si tu melu, tak to nectete a jdete do hospody. A kdy mne kdo dostal? Nebo jdete na na veletrh Esoterika, pristi vikend v Julde fulde, tam budete mit alternativcu hafo a muzete si " rozumne" popovidat

GSM (So, 10. 3. 2007 - 23:03)

Vzpominam, jak nam kdysi lekari vstepovali ideu, jak je zdrave mleko. Na kazde nastence v ordinaci viselo: "MASO, MLEKO, VEJCE, SYRY".
Alternativci upozornovali na to, ze mleko je kontaminovane a nezdrave. Pak na to "prisla" medicina (opet s krizkem po funuse) a byla na vysluni
Jdete se s medicinou vycpat !!
S mobilama to bude casem stejne. Mozna to i mobilari pochopi. Koneckoncu na luzkovem oddeleni onkologie bude spoustu casu na premysleni ...

VYZKUM - origin (So, 10. 3. 2007 - 23:03)

Zdravim "skeptiky na plny uvazek" !!
Dr. Leif Salford - EN http://www.ehponline.org/members/2003/6039/6039.html
My Cesi jsme znami tim, ze kdyz neco objevi v cizine, posadime se pred tim na zadek.
Treba to zafunguje i nyni.
Tak ctete a zpochybnujte.

to 20:43:07 (So, 10. 3. 2007 - 23:03)

Jak zabavne , jake melete nesmysly. pokud vas nekdo dostane , zapomenete na problem a okecavate neco jineho , chvili to sleduji. Asi nemate co delat. Kecy kolem koureni zname vsichni starsi, nejsou treba odkazy , jdete do hospody

Návštěvník (So, 10. 3. 2007 - 20:03)

O tomhle se tu uz mluvilo, ale chtelo by to presne odkazy na original, tohle neni citace ale povidani.
Je zabavne jak Vam vadi treba presne citovat...Kdo upozornoval na to koureni, kdy a kde, prosim? Pred temi lekari? Odkaz prosim..

nekdo chtel med (So, 10. 3. 2007 - 12:03)

Dr. Leif Salford (švédský nervový chirurg):
"Užívání mobilních telefonů je největším biologickým experimentem na lidech všech dob a celá generace mladistvých používající celulární telefony může trpět mentálními nedostatky a po dosažení středního věku Alzheimerovou chorobou."

R. Pologea-Moratu a kol.(Zweiter Kongress Elektrizität und Magnetismus in der Biologie und Medizin, "Abstract book", Bologna, 1997):
"Lidské červené krvinky, jež byly vystaveny mikrovlnám, začaly vykazovat ztrátu hemoglobinu."

CH. Silverman (Bull. N. Y. Acad. Med., 1979) a P. G. Schnitzen a kol. ("Epidemiology", 1995):
"Epidemiologické studie ukázaly přímou spojitost mezi rozením mongoloidních dětí, či dětí s vrozenými vadami a povoláním rodičů, kde se hojně využívaly přístroje emitující elektromagnetické záření."

R. Ouellet-Hellstrom, ("Epide-miol", 1993):
"Studie na 42 000 lékařkách, jež ve svém povolání používaly zařízení emitující mikrovlny prokázala vyšší riziko potratu."

R. J. Smialovicz, (Bull. N. Y. Acad. Med.):
"U osob, jež používaly přístroje emitující vysokofrekvenční elektromagnetické vlny bylo prokázáno neobvyklé zvýšení lymfocytů v krvi a zvýšený nárůst množství červených krvinek."

E. Archimbaud a kol. ("British J. of Epidemiol", 1989):
"Byl prokázán vznik akutní leukémie po dlouhodobém používání přístrojů emitujících mikrovlny."

S. Szmigielski ("Sci. And Total Envir.", 1996):
"Studie na 120 000 vojácích, kteří byli vystaveni mikrovlnám prokázala 6x zvýšené riziko výskytu leukémie a 2x vyšší riziko onemocnět dalším druhem nádoru. Pokud doba překročila 15 roků, riziko se zvyšovalo osminásobně a s dalšími dvaceti roky trojnásobně."

MUDr. Vladimír Polanecký (hlavní pražský hygienik, 2005):
"Pravdu o škodlivosti mobilních telefonů zjistíme asi až za desítky let. Ale ať už je to jakkoliv, chránil bych před mobily malé děti.

Re: 8.3. 2007 1 (Pá, 9. 3. 2007 - 23:03)

Akorat s tim (radeji zde nikym nevyrcenym) dodatkem, ze na skodlivost koureni se oficialne (!) prislo az po desitkach let. A ti prvni, kteri o tom vedeli mnohem driv a upozornovali na to, byli za diletanty, sarlatany, podvodniky, ... atd.
A pak najednou prisla medicina s obrovskym objevem a slizla smetanku.
S mobily to nebude jinak ...
Kdo si za 30 let vzpomene, ze nekdo nekde upozornoval na jakysi pruser. Bude to klasicka medicina, ktera prijde sice mozna s krizkem po funuse, ale vitezne s velkou slavou a nadrzena na Nobelovky !
A bude toho plny MEDPUB....

Reklama

Přidat komentář