Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

NEREAGUJTE (St, 9. 3. 2011 - 21:03)

PST ........nereagujte, blázen Bartalmision masturbuje........NEREAGOVAT !!

Yossarian (St, 9. 3. 2011 - 21:03)

Už jsem se vrátila z uzavřeného oddělení, hi, hi, prčáá !!!!!

Bartalmission (St, 9. 3. 2011 - 20:03)

Nějakou dobu byl jakoby klid, to Yossarian nereagovala, do debaty nevstupovala a já jsem si myslel, že je patrně v léčebně, kde zákonitě čas od času musí skočit. To si odpočine a odpočineme si i my. Ale pak se zase náhle Markéta vynoří a začne běsnit. A vlastně dokresluje některé příspěvky uváděné na této diskusi. Ukazuje se, že v něčem je naše zdravotnictví přesně tam, kde bylo v sedmdesátých létech. Když tady Sommerová běsní, nu dobře, čert to vezmi. Nám, tj. ostatním diskutujícím z toho vážnější újma nehrozí. Ale co když Yossarian opět napadne sousedku nebo někoho na ulici? Pak bude pozdě. A až se stane něco strašného, co provede buď Yossarian nebo její nemocná dcera, tedy ta, do které si projikuje Olgu či naopak? Pak zase bude někdo moci ex-post moudře vyvozovat co se mělo a jak v případě Yossarian udělat apod...? Po bitvě je každý generálem. Ale společnost by měla být bráněna preventivně proti takovým potenciálním nebezpečím, které např. v sedmdesátých létech představovala Olga a v současnosti jej představují nemocná Yossarian se svou nemocnou dcerou. A zase se vracím k tomu, co zde hlásám několik let - tedy nemoc by neměla vyviňovat toho, kdo je jinak schopen nějak kontrolovat své rozpoznávací a ovládací schopnosti. Ale takhle? Yossarian klidně někoho zmrzačí a pak řekne, že za to nemůže, že má přece papíry na hlavu a dodá své ďábelské "Hihi". A tím je věc vyřízena. To není dobře. Někteří dnešní lékaři jsou stejně neodpovědní jako ti, kteří působili za časů Olgy Hepnarové. V tom se od sedmdesátých let do současnosti opravdu nic nezměnilo.

Agent honí (St, 9. 3. 2011 - 19:03)

to píše blázen agent , číhá a hned vypisuje za dvě minuty....zdá se že se ho nezbavíme .....:))))nereagovat na blázna agenta!!

Jolly (St, 9. 3. 2011 - 18:03)

Tak blazniva Marketo nereaguj :=)

NEREAGUJTE!!! (St, 9. 3. 2011 - 18:03)

ignorace ignorace......to jen cvok agent masturbuje ....NEREAGOVAT !!

Jolly (St, 9. 3. 2011 - 15:03)

Marketa Sommerova je mistni cvok, navic s diagnozou na hlavu, na ostatnich diskusich uz ji lidi vystipali, tak se snazi psat ty jeji nesmysly tady. To ona je Hepnarovou uplne uhranuta, proto uz roky sleduje tuto diskusi, navic Hepnarovou projektuje do sve autisticke dcery. Pojmum autismus, schizoidni porucha a pod. ale vubec nerozumi. Bohuzel i takovej clovek sem muze prispivat. Nema smysl ji jakkoli resit. Agent a Bartalmission na mne naopak pusobi jako inteligentni prispivajici a diskutujici.

Paní Sommerová, (St, 9. 3. 2011 - 05:03)

a Vašich příspěvků se dá zbavit jak?:DDD Je zvláštní, že člověk, který má důchod na psychiatrickou diagnozu, neustále, pokud možno v množném čísle,poukazuje na nesvéprávnost svého okolí.Vlastně je to pochopitelné.Pokud budete chtít prospět sama sobě, nechoďte na internetu tam, kde Vás to dráždí a nutí Vás to sdělovat světu své bláboly.Chci tím říct:Nechoďte na netu NIKAM.Příroda se začíná probouzet, využijte toho!!!

ignorace (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

Agent je místní blázen společně se starcem Bartalmisionem , dva cvoci , co by nejradši vyhrabali Olgu z hrobu, jak se o ní živě zajímají .Nereagujte na ně, nebo se těch dvou magorů nezbavíme!

agentova mastur (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

Agente a co je rozumnýho na tom, že tu už dva roky pořád dokola rozebíráš to samý ??Prostě seš nadrženej a potřebuješ honit a vybral sis tohle téma, jsi cvok jako Bartalmision.Jdi honit jinam cvoku, číháš za rohem a píšeš každou hodinu chudáku.

Agente, (Út, 8. 3. 2011 - 19:03)

Asi nema smysl tady psat, ze...klid,Markéta za to nemůže.Má ID na hlavu,čtyřikrát byla na uzavřeném oddělení,vícekrát na otevřeném.Je to chudák.

Agent (Út, 8. 3. 2011 - 15:03)

Asi nema smysl tady psat, ze Marketa/Yossarian se vydava chvili za mne, pak chvili za Bartalmissiona, do toho pouziva ruzny jiny fejky a ID, proste sili na tyhle diskusi jak nejakej pubescent. Ja tady vedu s Bartalmissionem celkem normalni diskusi, nevim co Sommerove tak strasne vadi? Ze ta diskuse trva nejakou dobu, tak to je snad na internetovych diskusich bezne, zvlaste pokud se diskutujici neshodnou. Proc se tedy vlastne Marketa Sommerova alias Michal alias Yossarian alias Já a dalsich xy aliasu, do toho plete? V cem ma problem? Pokud se ji nase diskuse s Bartalmissionem nelibi, nemusi se do ni zapojovat, tak jako by to udelal kazdy jiny normalni clovek. Bohuzel na podobne diskusi se clovek nemuze branit podobnym lidem, postizenym internetem, kteri v nem spatruji jen nastroj jak osocovat a napadat jine lidi. Marketa Sommerova alias Yossarian je proste totalitne a uzurpatorsky uvazujici a jednajici baba, ktera patrne nesnese debaty a diskuse ostatnich vcelku rozumnych lidi. Mela by se nad sebou vazne zamyslet a neco se sebou udelat. Ale v jejim veku? To po ni vlastne ani nemuzeme chtit.

Petr Křemílek (Út, 8. 3. 2011 - 14:03)

Pro Agenta a ostatní...Nemocná Markéta ze Stodůlek je v pohodě proto, že jí žádná oprátka nehrozí... To se to pak exhibuje!

Agent (Út, 8. 3. 2011 - 14:03)

Yossarian/Marketa spolkne...To je rána...

Bartalmision (Út, 8. 3. 2011 - 13:03)

Agente Olga je mrtvá, z tý žádnej sex nedostaneš, smiř se s tím.

Agent (Út, 8. 3. 2011 - 11:03)

Yossarian/Marketa spolkne prasek a prestane se vydavat za jine lidi (v tomto pripade Michala), jak to s oblibou dela uz nekolik let. Marketo vam je jak jsem slysel nad 50, ale projevujete se jako 12ti letej harant! To uz je doopravdy na lecbu. Nemyslim to nijak pejorativne, myslim to s vami dobre! ;o)

Michal (Út, 8. 3. 2011 - 08:03)

jasněže nemá ženskou , má Olgu přece.

Agent je nadrže (Út, 8. 3. 2011 - 08:03)

Ty bys potřeboval brom agente :))))Vracíš se sem a budeš vracet příštích 20 let , Olgu bys nejradši vyhrabal z hrobu magore nadrženej.

Agent (Ne, 6. 3. 2011 - 19:03)

Jedina nadrzena jste tady vy, a my si muzem resit co chceme, klidne treba 1000 let. Vam je do toho uplny nic, pokud se nechcete nejak smysluplne zapojit do debaty, nebo k tomu o cem si tu pisem nemate co jinyho rict. Takze se uklidnete, spolknete prasek a jdete se provetrat na vzduch! ;o)

Agent honí (Ne, 6. 3. 2011 - 19:03)

Ne nadrženej jsi ty a Bartalmision, dva cvoci co budou Olgu řešit dalších sto let, dva magoři, co nic jinýho nemají.

Reklama

Přidat komentář