Reklama

Doktoři a sestry - oblečení - komentáře

sestra III (Út, 21. 6. 2011 - 19:06)

Sestro III, ty seš tak...Ne nejsem ani bezcitná, ani stará, ani nemám vytahané břicho a kundu. Pouze jsem žertovala s Mílou.
Pokud neumíte nic jiného, než se vyžívat ve sprosťárnách a tak táhněte jinam mezi sobě rovné primitivy. Nikdo vás sem nezval. Pokud vím, otravujete každou diskusy. A pokud vám, vy velcí, tvrdí frajeři, dělá problém, nechat si dát klystýr, tak nás Bůh chraň před válkou.
Debilovééééééééééé.

jmeno (Út, 21. 6. 2011 - 19:06)

ty mlc, tebe taky ctu dyl, tebe rajcuje snad vsechno co se tyka zdravotnictvi, takze by te urcite i rajcovalo, kdyby ti sestra III necitlive zarazila hadici do prdele, protoze to te prece nemuze bolet

Míla (Út, 21. 6. 2011 - 19:06)

Ona to tak nemyslela....Díky za příspevěk,Ivo.

Alespoň už my laici víme, co všechno musí sestra absolvovat.

Hezký večer,

M.

Míla (Út, 21. 6. 2011 - 19:06)

ctu ji tady uz dyl... kdyby...Ubožáku..na víc než na tyhle výlevy se nezmůžeš

jmeno (Út, 21. 6. 2011 - 19:06)

Sestro III, ty seš tak...ctu ji tady uz dyl... kdyby nebyla stara a s vytahanym brichem i kundou z porodu, mohla by delat dominu v sado-maso klubu

Iva (Út, 21. 6. 2011 - 19:06)

Omlouvám se za chybu.

Iva (Út, 21. 6. 2011 - 19:06)

Ona to tak nemyslela. Pochopila jsem smysl.
K té akreditaci. Bodů musí být 50 za 5 let,to majá zdr. sestry a ošetřovatelky zbírají hodiny a to 20 za jeden rok. Takže pokud zaměstnavatel nezařídí různé semináře,tak si to platíme samy a opravdu to je hodně peněz.

K. (Út, 21. 6. 2011 - 19:06)

Mílo, neboj. Přes objem se...Sestro III, ty seš tak bezcitná... Holt má někdo střevo menší nebo citlivější a "trhá jim to střeva"... Takový hyeny jako ty nemaj ve zdravotnictví co dělat.

sestra III (Út, 21. 6. 2011 - 17:06)

Moc díky sestro III za...Jasně, že vím. No a přiznávám, jsou lidé, kteří by si jeho léčbu zasloužili.

Míla (Út, 21. 6. 2011 - 15:06)

Mílo, neboj. Přes objem se...Moc díky sestro III za odpověď.

Víš, kterou kapitolurespektive "hlášku" myslím?

Nemám nejmenší pochybnost, že jsi přející a hodná..nicméně dr. Grünsteina by jsi asi také někdy přále..ne?

M.

sestra III (Út, 21. 6. 2011 - 15:06)

Díky moc, sestro III. Mě se...Mílo, neboj. Přes objem se dát nesmí a citliví jedinci stejně pořád skučí, že to nevydrží a trhá jím to střeva. Mě tedy vadil akorát před porodem. Porodní bolesti v kombinaci s plnými střevy, to je hluboký zážitek. K tomu WC za plentou a kolem běhá personál a ostatní rodičky.Každému muži, bych to přála alespoň jednou. A to prosím nejsem zlomyslná. Jen tak, aby se necítili dotčeni, že o něco přišli. Jsem přející.

sestra III (Út, 21. 6. 2011 - 15:06)

sestro iii, jak je to s tema...No, ono je to takové šalamounské. Každá sestra ji mít nemusí. Týká se to hlavně sester, které mají ještě " starou" zdrávku a léta praxe. Jenže, všechny sestry by měly být registrované. To znamená, že si musí pravidelně doplňovat vzdělání a to formou kurzů a seminářů ( pěkně drahá záležitost). Po splnění určitého počtu kreditů, za jednotlivá školení, myslím, že jich musí být šedesát, tak zaplatí 500,- a dostanou osvědčení o registraci. Jinak nemohou pracovat samostatně, ale pod dohledem registrované sestry. Ale možná je nějaká vyjímka, to opravdu nevím.
No a potom jsou sestry, které už nestudují obor všeobecná sestra ( byl zrušen) a nahradil ho obor zdravotnický asistent. Jenže co vím, tak do bývalé zdrávky to má hodně daleko a absolventi pracují více méně jako pomocné síly, pod dohledem. No a aby mohli pracovat samostatně, tak musí vystudovat buď vyšší školu ( před léty se nám snažili namluvit, že bude spadat pod vysokoškolské vzdělání, ha, ha)a nebo vysokou. Takže žádná diplomovaná sestra už nebude schopna samostatně pracovat po čtyřech létech, ale minimálně po sedmi. Ale ani VŠ ji neuchrání registrace.
Takže když to shrnu. Sestra, jež bude vpuštěna k lůžku pacienta a nebude nad sebou mít dozor ( naopak, ona bude ten dozor)musí mít sedm let vzdělání. Ať už VOŠ a nebo VŠ. Tak si spočti kolik jí je let a jaký ve zdravotnictví dostane nástupní plat.

dana (Út, 21. 6. 2011 - 12:06)

sestro iii, jak je to s tema vysokyma skolama? musi ji mit kazda sestra? nebo jak?

Míla (Út, 21. 6. 2011 - 12:06)

Švejk je moje oblíbená...Díky moc, sestro III. Mě se ve Švejkovi nejvíce líbil ten začátek, ty poslední dva díly (kro takových těch "vsuvek" - vyprávění Švejka - třeba o tom pánvi co měl na Vnohradech ústav na analýzu..víš čeho..) už tolik ne.

Fortrans jsem ještě nepil...vím jen, že se pije před vyšetřením..na tom je krom objemu nejhorší tak chuť?

Myslel jsem, že když se dá klystýr "řes objem"..tak, že to může bolet nebo i být nebezpečné.

Hezký den,

M.

sestra III (Út, 21. 6. 2011 - 11:06)

Díky, za příspěvky,...Švejk je moje oblíbená kniha. Jejího autora nemusím, ale musím uznat, že se mu povedla. A klystýr zase není nic tak hrozného. Jsou horší věci. Vypít před kolonoskopií 4 litry Fortransu, to je hrdinství. Kam se na to hrabe ten výkon.

. (Út, 21. 6. 2011 - 10:06)

když o tom nic nevíš, tak...Až po tobě, homelesáckej zmrde!

- (Út, 21. 6. 2011 - 10:06)

Sestra s VŠ? To snad...když o tom nic nevíš, tak drž hubu, debile.

Míla (Út, 21. 6. 2011 - 09:06)

Proč? Protože pomocný...Díky, za příspěvky, sestro III. nevím jestli jsem se Ti "strefil do vkusu" s tím odkazem na haškova Švejka. Asi jsi se také někdy přistihla při myšlence, že někteří pacienti by si dr. Grünsteina zasloužili (tedy třeba i ten jeho klystýr)..ne?

Hezký den,

M.

sestra III (Út, 21. 6. 2011 - 04:06)

Proč sestry, které si musí...Proč? Protože pomocný personál není. A můžeš mát pět titulů, děláš všechno.
A vysokou školu má už dost sester. Leč až na vyjímky ( staniční, vrchní apod.), pracují normálně na odděleních, za plat středoškolaček.Já mám střední, vyšší a vysokou školu. A i když pracuji na ambulanci, to co jsem se naučila, uplatním i tam. Tedy, pokud mě jednou nezavalí hory zbytečných papírů. Končíme buď jako bakalářky a nebo magistry ( ty jdou většinou učit na zdravotnické školy)

Pacient (Út, 21. 6. 2011 - 04:06)

Proč sestry, které si musí...Sestra s VŠ? To snad nemyslíte vážně. To by si snad udělala rovnou doktorát a dělala "paní doktorku".

Reklama

Přidat komentář