Reklama

Doktoři a sestry - oblečení - komentáře

taky kobřička (Ne, 19. 6. 2011 - 20:06)

a proč bychom si nestěžovali? máme držet hubu?

Iva (Ne, 19. 6. 2011 - 20:06)

součástí práce sestry...Kobro,kdo si stále a nejvíce stěžuje ,jste vy - pacienti,od nás sester jsou to již jen reakce na vaše neustálé napadání naší práce.

Dana Eiseltová (Ne, 19. 6. 2011 - 20:06)

Sestru nedělá uniforma. Vlídná a schopná sestra se neztratí ani v pytli od brambor. Ovšem jistého Mílu by zřejmě nevzrušoval jako sesterské šaty. Zabíjet tu snad nikdo sestry nechce, pouze od nich požadujeme trochu lidskosti a slušného chování, stejně jako od jiných profesí, které přijdou do kontaktu s lidmi.

sestra III (Ne, 19. 6. 2011 - 20:06)

A mimochodem. Tuto diskusi založili zdravotníci, aby si vyměnili informace o zdravotnickém oblečení. Nic více a nic méně. Tak nás, prosím, nechte na pokoji a založte si vlastní diskusi. Mohla by se jmenovat: "Zabij si svou sestru". Třeba.
Však už na něco přijdete.

sestra III (Ne, 19. 6. 2011 - 19:06)

Ale no tak jo. Jsme posluhovačky, blbé, zlé, týráme pacienty a okrádáme je o šedesát korun. Spokojeni? Diskutovat nemá cenu.Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. A nejjednodužší, je kritizovat práci, které vůbec nerozumíme.

kobra (Ne, 19. 6. 2011 - 18:06)

součástí práce sestry jsou i posluhovačské úkoly (ustlat postel apod). sestry si tuhle práci dobrovolně vybraly, už při výběru střední školy snad věděly, co je náplní práci sestry a že výdělky nejsou závratné. tak si teď nestěžujte.

Klídek (Ne, 19. 6. 2011 - 17:06)

No, já tedy nevím, ale ono...Však si taky rozumní pacienti nepletou nemocnici s hotelem a nedělaj si ze sester poskoky. Všichni se musíme snažit, spolu dobře vycházet, i sestry, i doktoři, i pacienti.

Dana Eiseltová (Ne, 19. 6. 2011 - 17:06)

No, já tedy nevím, ale ono...Sestro III, ale nemocnice není ani vězení, člověk tam není za trest a navíc si tam za "hotelové služby" platí (+ zdravotní pojištění), tak by tam k němu snad mohli chovat na úrovni...

sestra III (Ne, 19. 6. 2011 - 17:06)

No, já tedy nevím, ale ono se nic nemá přehánět. Možná, že se na mou hlavu snese sprška nadávek, ale přesto. Nějak jsme s tou demokracií zapomněli, že nemocnice je pořád nemocnice a ne hotel. A pacienti si musí uvědomit, že nejsou na dovolené a sestry nejsou posluhovačky. Když se podíváte na staré filmy, tak i za první republiky se v nemocnicích dodržoval řád. A co si dovolí někteří pacienti dnes, to nemá obdoby. Sesterské povolání ztratilo svou vážnost. Snad i díky připitomělým televizním seriálům. Ale měly bychom si všechny uvědomit, že jsme vzdělané, chytré a pracité ženské ( a vlastně i muži)a bez nás by se zdravotnictví položilo za dva dny. A je jenom na nás, jestli to co víme a známe, také dokážeme " prodat". Aby si doktoři i pacienti uvědomili, že na nás, si hubu otvírat nebudou. Nejsme ničí poskoci a máme svou profesionální čest.

S. (Ne, 19. 6. 2011 - 17:06)

Sestry by měly respektovat, že při práci s pacienty 1)se jedná o to nejdůležitější, co mají - zdraví, 2)vstupují do jejich intimní zóny - nahota, provádění nepříjemných vyšetření, a měly se podle toho chovat.

futro (Ne, 19. 6. 2011 - 16:06)

Jestli ty sestry mají za...táhni s těma kecama o yoss. už do prdele, nikoho to nezajímá

Iva (Ne, 19. 6. 2011 - 15:06)

Ivo, myslis, ze ta jedna...Romano,nebuď vztahovačná,psala jsem o některých pacientech,samozřejmě,že většina lidí je slušných a dá se s nimi rozumně domluvit,jemomže ti neslušní ti dokážou práci tak otrávit,že vůbec člověk přemýšlí,jestli to má vůbec zapotřebí,takové věci snášet.Jinak ,co se týká klepání,tak má každý normální člověk( a tedy i sestra) vědět,že než někam vstoupí,tak se klepe,nejde jen o jeden pokoj,tak snad by po upozornění jí došlo,že se klepe na všech pokojích.

VV (Ne, 19. 6. 2011 - 15:06)

nejhorší je to na...Jestli ty sestry mají za pacienty voplzlou, smradlavou Yossbábu a jí podobné pacienty, tak se těm sestrám nedivim, právě naopak, chudáci sestry.

comancheo (Ne, 19. 6. 2011 - 14:06)

nejhorší je to na ldn-kách. tam sestry na pacienty kašlou a neudělaj ani o 1% víc, než by musely.

Romana (Ne, 19. 6. 2011 - 13:06)

Ivo, myslis, ze ta jedna sestra si bude pamatovat, ze zrovna na pokoj 5 ma klepat? Navic se sestry tvari, jako by jim cele oddeleni patrilo a proc by tedy klepaly. Bylo by mi docela trapné je zadat... Navic se jich tam strida tolik, ze by snad bylo jednodussi, aby si pacienti napsali na dvere KLEPAT. Ja se k sestram chovam slusne a nesmrdim, takze si tyhlety vytky nechej na nekoho jineho.

Yossbába je nem (Ne, 19. 6. 2011 - 12:06)

To máš na mysli Yossbábu? Oní se to všude ví, že páchne jako tchoř, nemyje se, je drzá jak opice, všude kam vleze, tak jí je všude plno.

Iva (Ne, 19. 6. 2011 - 12:06)

Některé klepou, některé...Všechno je jen o lidech,tak jak jsou mezi pacienty burani,tak i mezi personálem .Dnes je jen moderní nadávat zdravotníkům za kde co.Nevím, proč si stěžujete zde ,stačilo říct té sestře ať příště klepe,to je takový problém?Takové věci se mají řešit hned a ne někde na netu ,to je pak každý hrdina.Myslím si že většina z nás sester se snaží opravdu být tu pro lidi a dělat svou práci dobře.Ono ani někteří pacienti nejsou bez chyby,myslíte si že nám můžete kálet na hlavu - jste na nás sprostí,někteří páchnou ,jsou i špinaví a zdaleka se nejedná jen o bezdomovce,představujete si že budeme padat na ústa, jak vy si dupnete, tak vše musí být a ještě je to málo,prostě makej na 150 %,seš přece hloupá sestra.Jenomže, jak se do lesa volá,tak se z lesa ozývá.Nelze vše snášet donekonečna,nejsme žádní vaši otroci!

Jdi do prdele z (So, 18. 6. 2011 - 13:06)

ošetřovatelky, blbko....ČŮRÁKU

Pacientka (So, 18. 6. 2011 - 13:06)

Proč sestry ve státních...Některé klepou, některé ne. Mám dobrou zkušenost, většina ano. Stejně jako pacienti. Někteří zaklepat neumějí a na sesternu vletí.
Já pořád nechápu, kde to vlastně ležíte?
Mám zkušenost z FN Hradec Králové a naprostá pohoda.

Monika (So, 18. 6. 2011 - 13:06)

Proč sestry ve státních nemocnicích neklepou, když vcházejí do pokoje pacienta? On taky klepe, když jde do sesterny... A ne že nečekaně dveře letí, "táta" (sestra) vchází do dveří... Trochu lidskosti a slušnosti by nezaškodilo.

Reklama

Přidat komentář